Project zelfverzekerd

Project zelfverzekerd

In mijn vak als MUA heb ik veel verschillende mensen in mijn stoel. Zowel tijdens workshops en fotoshoots heb ik altijd gesprekken. Tijdens een workshop stel ik altijd de vraag wat iemand als een 'probleem' ervaart. Heel vaak komen tijdens dit soort gesprekken onzekerheden naar boven, onzekerheid over uiterlijke kenmerken en vaak gaat dit gepaard met een verleden waarin pestgedrag aan te pas is gekomen.

Pestgedrag veroorzaakt trauma's en vaak een laag zelfbeeld. Dat lage zelfbeeld maakt mensen onzeker en daardoor gaan mensen zich vaak willen aanpassen. 

Mijn hart kan daar zo zeer van doen, omdat ik van mening ben dat iedereen goed is zoals die is en mooi is zoals die is. Een innerlijk is nog altijd veel belangrijker dan uiterlijke kenmerken. Iedereen ziet er simpel weg gewoon anders uit, maar is iemand daarom niet mooi? Nee in tegendeel. Ik ben zelfs van mening dat iemand nog zo'n mooi uiterlijk kan hebben, maar als er van binnenuit niks in zit en er geen uitstraling vanuit de ogen komt iemand voor mij niet mooi is.

Vroeger werd er al vaak tegen mij gezegd, jij bent zo zeker van jezelf en daarom wordt je niet gepest. Dat is een beeld wat men blijkbaar van mij heeft en wat ik blijkbaar uitstraal. Echter kan ik je verklappen dat ook ik niet altijd even zeker van mezelf ben. Echter is dit niet, omdat ik me wat aantrek van wat de buitenwereld van mij vind. Ik heb altijd gedragen en gedaan wat ik wilde en wat goed voelt voor mezelf. Een dikke kont heb ik nou eenmaal en daar kan ik heel kort over zijn. Ja die heb ik en? Dit doet niks af aan wie ik ben. Wie ik ben als persoon, dat is mijn lichaam en ik ben degene die bepaalt of ik er wat aan wil doen. Als jij je er aan stoort kijk je maar de andere kant op. Of misschien ben je wel jaloers? Maar ook dat is niet mijn probleem.

Dit zette mij aan het denken en ik wil hier iets mee en dit bracht mij tot project zelfverzekerd. 

Een project waarin ik vrouwen wil helpen, helpen hun gedachten patroon te veranderen en te kiezen voor zichzelf. Kiezen voor wat zij willen en mooi vinden. Laten zien dat ze er mogen zijn, dat ze mooi zijn, er mogen zijn en zichzelf mogen laten zien.

Hierbij heb ik financiële hulp nodig om dit te realiseren en heb ik een crowdfunding op gezet❤️ Doneren kan via onderstaande link

Mijn dank is groot 🥰

https://steunactie.nl/actie/project-zelfverzekerd/-28030

Terug naar blog

Reactie plaatsen