Mijn passie terug vinden ❤️

Mijn passie terug vinden ❤️

Foundation droeg ik zelf al jaren eigenlijk niet meer, de vloeibare foundations gaven mij al een enorm masker effect en gevoel. Voordat gevoel vond ik niet fijn. Het voelde als een verstopte huid.

In 2020 kwam ik in contact met Laura, via mijn toenmalige buurvrouw. Laura verkocht Oriflame en ik kende Oriflame al van jaren geleden. Zo bestelde ik een paar producten voor ons zelf. Leuke gesprekken gehad en consulente geworden. Laura is zelfs een vriendin geworden en samen hebben we dingen besproken voor party's. Echter kampte we nog met lockdowns. We hebben samen een online workshop gegeven. De dames kregen een klein pakketje huidverzorging thuisgestuurd en konden online meedoen. Na de reiniging heb ik een make-up opgezet.

Hier werd dus mijn passie weer enorm door aangewakkerd. Hier wilde ik meer van🥰

Om en na bij Juni 2022 was het denk ik. Ik zag al een aantal keer een advertentie van Mintenz voorbij komen en ben denk wel 4 a 5 keer doorgescrolld, maar mijn interesse werd toch enorm getrokken. Was dit een teken,  moet ik hier wat mee?

Eenmaal doorgeklikt en op de website gelezen werd mijn interesse nog verder getrokken en heb ik mijn eerste testertjes gekocht. Vol verwachting wachtte ik op dat pakketje, ik kon niet wachten om te testen.

Mijn god, wat werd ik hier blij van, wat voelt dit fijn en wat een mooie kleuren oogschaduws.

Na verder snuffelen op de website kwam ik ook verkooppunten tegen en de mogelijkheid dat je verkooppunt kan worden.

Zo heb ik me.aangemeld en een leuk gesprek gehad met Diana. Ik veel zitten wikken en wegen. Ga ik dit doen, hoe ga ik dit doen. Een eigen studio heb ik niet. Workshops thuis dan maar, gaat dit passen binnen mijn huidige situatie? Maar mijn hart riep keihard, mijn hart schreeuwde dit wil ik dit wil ik. Dit moet je doen, volg je hart, doe het, je kan het💪🏻

Wat ben ik blij dat ik deze beslissing genomen heb, wat krijg ik hier toch een energie van. Zo heerlijk om advies te geven, zo heerlijk om mensen te helpen en wat is het fantastisch om mijn creatieve brein aan t werk te laten voor fotoshoots.

Of het hard werken is, ja absoluut, ondernemen is niet zomaar even een keertje een berichtje delen dat je er bent. Het is continu zichtbaar zijn en blijven. Online en offline.

Of ik spijt heb, nee absoluut niet. Inplaats van dat het energie vreet, geeft me dit zo'n enorme energie boost.

We gaan nog meer doen, zo ben ik bezig voor een ladies day.

Ik wil nog meet fotoshoots doen en nog meer workshops geven❤️

Ik ga je verklappen, mijn doelen ga ik bereiken 💪🏻

Liefs Esther

Terug naar blog

Reactie plaatsen